Om instruktionsboken

Energin och tröttheten, kreativiteten och nyfikenheten, sorgen och ilskan, tålamodet och kärleken. Allt det där måste vi bearbeta och efter år av trampande har någon nu givit mig modet att ta steget och förisktigt börja inreda en bloggvärld som är min. Men känslorna delar jag med så många andra. Det här blir mitt försök att sortera bland tankar och idéer.

Jag har många gånger frågat mig vart instruktionsboken eller manualen till mitt liv tagit vägen. Försvann den i förra flytten? Nej, det kan inte stämma, jag måste tappat bort den ännu tidigare. Eller är det möjligen så att jag aldrig fick någon med mig?

Skämt å sido, några instruktionsböcker för livet självt finns inte att få tag på. Somliga kommer att säga emot mig och ge exemple på fler stycken, så som Bibeln, Michelin guiden, Biltemas vinterkatalog 2007.

Frustrationen över att sakna instruktioner till hur något funkar kan ändå ibland bli överväldignade, vem som än blir frustrerad. Ibland kan stressen kännas omöjlig att hantera. Det har visat sig kunna hända även den bästa.

digital-vs-analog-free-license-cc0

Den här websidan fungerar som min egen personliga instruktionsbok om livet i allmänhet, mig själv och det eller de som jag försker förstå. Här samlar och delar jag med mig av mina personliga tankar kring bl.a. kommunikation och bemötande. Jag har inga intentioner att dagligen underhålla den här websidan, utan publicerar inlägg när orken, lusten och kreativiteten infinner sig.

Här finns tips och idéer från alla möjliga håll. Vad som funkar för mig funkar inte helt säkert för någon annan, och som man säger ”Om du träffat en person med autism, då har du träffat EN person med autism”. (Det samma gäller när du träffat EN person med diskbråck,  EN person med hörselnedsättning, EN person från sydvästra skåne, EN person som bär klänning, EN person som reser mycket i arbetet m.fl.).

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s